• Правно мнение по к. д. № 11/2018 г.
    На основание чл. 18, ал. 2 от Закона за Конституционен съд и чл. 20а, ал. 3 от Правилника за организацията и дейността на Конституционния съд и във връзка с Определение на Конституционния съд от 3 юли 2018 г. представям моето писмено правно мнение по предмета на конституционно дело № 11/2018 г. за установяване на противоконституционност на §8 от Преходните и заключителни разпоредби на Закона за изменение и допълнение на Закона за банковата несъстоятелност…
    Продължава...

К'вот се сетиш

  • smile 986213ВИЦ: Семинарът "Как да не стана жертва на мошеници" се отменя. Пари за билетите няма да се връщат.

Приятели на "Юридически барометър"

Списание "Юридически барометър"

snimka spisanie LBЮридически барометър е гражданска инициатива за наблюдение, анализ и оценка на състоянието и развитието на правния ред в България. Проектът се реализира от екип, който включва юристи с опит в областта на нормотворческата и правоприложната дейност от Софийския университет „Св. Климент Охридски”.

Събития

LB Event final Публичното представяне на седемнадесетия брой на списание Юридически барометър ще се състои на 3 октомври (сряда) 2018 г. от 11.00 часа в зала „София“, Гранд Хотел София. Темата на броя е Института на произхода, а специален гост – проф. Цанка Цанкова.

Цитат на седмицата

Sokrates

Говори, за да те видя.

Сократ

Нагоре