За развитието на правните системи през погледа на юридическите факултети

Катедрата по теория и история на държавата и правото на Юридическия факултет на Софийския университет „Св. Климент Охридски“ съвместно с Катедрата по теория на държавата и правото и политология на Юридическия факултет на Московския държавен университет „М. В. Ломоносов” организират кръгла маса на тема "QUO VADIS, JUSTITIA? Развитието на правните системи през погледа на юридическите факултети". Тя ще се проведе в Ректората на СУ, Нова конферентна зала, на 14 март (четвъртък) 2019 г. от 9:30 часа.

Кръглата маса ще бъде открита с приветствие от проф. дюн Георги Митов, заместник-декан по научната дейност на Юридическия факултет и встъпителни думи на проф. д-р Даниел Вълчев, ръководител на КТИДП.

Гости от Московския държавен университет „М. В. Ломоносов” ще бъдат проф. дюн Елизавета Фролова, доц. Александър Пищулин и доц. Александър Наумов. Доклади ще изнесат и проф. д-р Янаки Стоилов, проф. д-р Благой Видин, проф. дюн Малина Новкиришка-Стоянова, проф. дюн Вихър Кискинов, проф. Мария Славова и други български и чуждестранни учени.

Цялата програма за събитието можете да намерите тук.

Приятели на "Юридически барометър"